El proper 12 d’octubre, a partir de les 10.30 h, tindrà lloc la II Jornada sobre la Lactància Materna a la Sala d’Actes d’Arrossaires del Delta de l’Ebre. Aquesta jornada vol posar èmfasi en la importància del suport a la lactància materna, així com en la donació de llet materna i altres aspectes relacionats amb la salut dels infants.

Entre les activitats destacades, cal ressaltar la participació del reconegut pediatre Carlos González, expert en lactància i criança respectuosa, que oferirà la conferència “El sueño en los niños”, tractant la importància del son en el desenvolupament infantil. González, autor de llibres com “Bésame Mucho” i “Mi niño no me come”, és una veu influent en la promoció d’una criança basada en l’afecte i el respecte, i les seves conferències són molt apreciades per famílies i professionals del sector.

La regidora d’Infància, Gent Gran i Benestar, Vicky Albiol, ha posat en valor el treball que s’està duent a terme des de l’Ajuntament de Deltebre “impulsant accions concretes que reforcen el suport a la lactància materna, a una criança respectuosa i saludable, i també al foment d’un municipi més inclusiu”. De fet, Albiol ha subratllat que “aquestes jornades són un exemple de la nostra aposta per sensibilitzar sobre aquestes qüestions tan rellevants”.

La jornada s’iniciarà amb la lectura del manifest Tancant la Bretxa: suport a la lactància materna en totes les situacions, que garanteix el suport a totes les mares independentment de les circumstàncies personals i socials. Posteriorment, es realitzarà la presentació del Banc de Llet Materna, que aprofundirà en la importància de la donació de llet materna.

La jornada també es podrà seguir en directe per les xarxes socials de l’Ajuntament de Deltebre, per així facilitar que tothom pugui gaudir del contingut de forma simultània o bé a la carta.