L’Ajuntament de Deltebre ha anunciat la convocatòria de la vint-i-setena edició dels premis literaris Terra de Fang, certamen que continua  consolidant-se any rere any com a referent a les Terres de l’Ebre i que té la clara finalitat de reconèixer el talent literari en català, en les modalitats de narrativa breu i poesia, així com fomentar la creació local.

Els guardons inclouen una dotació econòmica de 1.000 € per a narrativa breu i poesia, mentre que els premis per a autors locals seran de 500 € en la categoria d’adults i 200 € en la juvenil. A més, l’obra guanyadora de narrativa breu serà publicada per Onada Edicions dins la seva col·lecció “Narratives Minor”, i la de poesia en la col·lecció “Poesia”.

En aquesta edició, el jurat estarà conformat pels poetes Josep Pedrals, Maria Sevilla, Joan Todó, i els escriptors Xavier Aliaga, Cinta Farnós i Jordi Nopca. La regidora de Foment Cultural, Igualtat i Tinença d’Animals, Eva Marin, ha destacat que “la convocatòria d’aquests premis són una oportunitat per donar visibilitat i projecció al talent literari que existeix al nostre territori i al municipi”.

El certamen està obert a participants de totes les edats i nacionalitats, i les obres, que han de ser originals i inèdites, es poden presentar fins al 15 de novembre en format digital a terradefang@deltebre.cat o bé a l’Ajuntament de Deltebre. Per a més informació, podeu consultar les bases del concurs a la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre.