Del 19 al 29 de juny, Deltebre acull les Jornades Gastronòmiques del Musclo. 12 restaurants del municipi, entre Deltebre i Riumar, ofereixen propostes culinàries diverses, que poden ser des de tapes, plats o inclús menús degustació on el musclo és el protagonista.
Des de l’Ajuntament destaquen que ara és el millor moment per a consumir aquest producte de km0 que, a més, diuen, serveix com a nexe d’unió del territori. El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Francisco Castro, assegura que “ara és un moment en què el Musclo d’aquí està en el seu màxim moment, de recol·lecció i de depuració i de venda. Éss el moment de menjar-lo, de tastar-lo, de saborejar-lo. Un producte tan nostre, que uneix el Delta, perquè les badies dels Alfacs i les badies del Fangar es produeix musclo. Per tant uneix les badies i uneix els dos hemideltes”.
El lema de les jornades d’enguany és “Musclegem amb identitat” i els preus de les propostes gastronòmiques van des dels 8 als 50 euros.