L’Ampolla es continua posicionant com a espai gastronòmic del Delta i, aquest cop, ho ha fet al saló internacional d’alimentació, begudes & food service Alimentaria, al Recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Aquesta fira ha servit per crear ponts entre l’oferta gastronòmica del municipi i nous consumidors, com per exemple restaurants, botigues especialitzades o la ciutadania.
Les persones que han visitat, des d’aquest dilluns i fins a aquest dijous, l’estand de l’Ampolla, a més de conèixer la varietat de productes que es poden trobar a la localitat, han descobert l’ampli ventall d’oferta turística que ofereix la població. En aquesta línia, els productors locals Kensho Sake, Harbour Gin, Oli del Mar i Mirador Badia han representat el municipi mostrant la diversitat de propostes que es produeixen a la població.
Des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla “continuem treballant per consolidar l’Ampolla com un referent gastronòmic, ja que tenim una àmplia oferta de productes especials que ens diferencien d’altres municipis. Volem estar al costat de les persones emprenedores perquè els ampolleros i ampolleres continuïn mostrant aquesta empenta que els caracteritza i donin a conèixer l’Ampolla”, explica Meritxell Faiges, regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla. La presència de l’Ampolla al saló internacional Alimentaria ha suposat una inversió de 8.000 euros, que s’han destinat al disseny i la producció de l’estand, a la impressió del material promocional i al lloguer de l’espai.
Durant els quatre dies, l’expositor on s’ha promocionat l’Ampolla ha rebut diverses visites de personalitats, entre elles la del delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, i la del director de la Fundació Alícia, Toni Massanés.