El congrés GastroMar l’Ampolla ha estat reconegut per la seva contribució a l’estratègia marítima de Cataluya amb el premi ‘Catalonia Hub Seafood 2022’, que atorga el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.
L’entrega del reconeixement s’ha fet en el marc de la fira Seafood Expo Global/Seafood Processing Global, una fira internacional que enguany per primer cop s’ha celebrat a Barcelona i en nom de Gastromar, ha rebut el premi l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa. En l’acte d’entrega del premi, Rosina Montero, cap de Promoció Turística de l’Ampolla, ha intervingut per explicar l’objectiu pel qual s’ha creat GastroMar l’Ampolla: mostrar les diferents formes d’elaborar productes mariners del Delta de l’Ebre i ser un punt de debat sobre l’alimentació responsable i la cuina d’aprofitament, sostenible, saludable i familiar.
És la primera vegada que la fira Seafood Expo Global/Seafood Processing Global se celebra a Barcelona. Aquest esdeveniment, que enguany ha arribat a la 29a edició, té com a finalitat portar la indústria mundial de productes de la mar a la capital catalana