Per tercer any consecutiu, L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha celebrat una Jornada Gastronòmica dedicada a l’anguila, l’angula i productes estrella de la gastronomia de les Terres de l’Ebre al restaurant Racó del Riu, a Sant Jaume d’Enveja.
El menú ha estat elaborat per Raimond i elaborat per la xef Cinta Olivé, sorprenent per la seva creativitat i gust i constava dels següents plats: Tàrtar d’anguila fumada amb gelat de cirera, Ravioli de gamba amb angules, gratinat de eriçó de mar farcit de rap i llagostí, “xapadillo” d’anguila, “espardenya” i ortigues amb “suquet”, angules de blat de moro amb anguila, arròs melós de confit d’ànec i sopa de “menjar blanc” amb sorbet de mandarina. Tot això maridat amb vins DO Terra Alta, DO Montsant i DO Priorat.
Una excel·lent jornada que posa de manifest l’extraordinària riquesa de les Terres de l’Ebre i la qualitat dels seus productes, així com la professionalitat dels seus restauradors que estan a l’avantguarda de la gastronomia catalana.