L’Associació de Veïns de Jesús i Maria prepara diferents activitats per este cap de setmana coincidint amb la revetlla de Sant Joan. Els actes començaran dissabte amb la Trobada Infants i Família al Parc del Riu que reunirà les diferents entitats i espais del municipi que treballen amb infants com l’espai de moviment lliure El Cau, l’espai d’eduació viva lo Niu, a més dels altres centres de suport familiar i l’Escola Bressol municipal. Per la tarde també al Parc del Riu l’Escola Municipal de MúsicaEspiga d’OR farà les audicions de final de curs i en acabar es farà el concert de primavera-estiu de la banda de l’Espiga d’Or.

El gran dia serà però diumenge amb la celebració de la revetlla de Sant Joan. L’Associació de Veïns de Jesús i Maria ha preparat un sopar popular i Festa Blanca al Parc del Riu amb concurs de decoració de taules i espectacles, música en directe i de festa jove amb DJ’s.

Per participar EN el sopar s’ha de comprar els tiquets per a les cadires al preu de 5 euros. A més, des de l’assocaició recorden que una de les consignes és que la gent ha d’ anar a la festa vestida de blanc.