Deltebre va viure un dia complicat a causa de les intenses pluges registrades pel fort temporal de llevant. La gran quantitat d’aigua acumulada, que va superar els 100 litres per metre quadrat durant tota la jornada, va provocar la inundació de molts carrers, pel col·lapse de la xarxa de drenatge de les aigües pluvials.

La situació més complicada es va viure dimarts a la tarda i el servei de la brigada municipals va treballar en els punts més complicats amb l’extracció d’aigua amb bombes de drenatge. Este és el cas, per exemple, de la zona pròxima al desaigüe del Prestamo a l’altura del conegut com a barri dels Torreros on ha calgut també el suport de la Comunitat de Regants.

Durant tota la jornada els tècnics municipals i els membres del govern van seguir a peu de carrer l’evolució de la situació, qualificada com a  extraordinària per la gran quantitat d’aigua acumulada en poques hores. La Policia Local va haver d’atendre també moltes trucades de ciutadans per la quantitat d’aigua acumulada als carrers.