Arrossaires del Delta de l’Ebre garanteix el subministrament d’arròs a les grans distribuidores del país que n’han duplicat la demanda arran de la crisi del coronavirus, segons que ha explicat el president d’aquesta cooperativa, Jordi Casanova.

Des de divendres passat la cooperativa arrossera, propietària de Nomen Foods, ha pres mesures a la seua planta de Deltebre per garantir el subministrament als seus clients. Arrossaires ha deixat de prestar tots aquells serveis als socis que es poden ajornar per més endavant i ha intensificat els torns de treball a la fàbrica per cobrir la demanda existent al mercat, que en algun moment fins i tot s’ha arribat a triplicar. L’arròs és un producte de primera necessitat i davant la crisi del Covid -19 la seua compra s’ha disparat. La gran demanda d’arròs arriba pel canal de la gran distribució, dels supermercats, mentre que el canal de l’hosteleria i la restauració ha quedat aturat en sec.

El president d’Arrossaires del Delta, Jordi Casanova, assegura que hi ha estoc suficient per abastir al mercat, però que no es pot posar tot de cop al mercat. La demanda d’arròs arriba sobretot del mercat espanyol i sobretot català, on Arrossaires i Nomen Foods tenen la seua principal quota de mercat.