Arrossaires del Delta de l’Ebre organitza el pròxim dilluns, 26 de setembre, la segona edició de la Sega Gastronòmica al Mas Tramuntano de Deltebre, una finca dedicada a l’arròs artesanal i que gestiona Nomen Foods. Es tracta d’una jornada professional dirigida a restauradors, distribuïdors i també a periodistes especialitzats i responsables polítics. L’esdeveniment comptarà amb els xefs més reconeguts en l’elaboració d’arròs i en el que es farà demostracions tant de receptes tradicionals amb arròs, com de receptes d’autor i també de cuina oriental.
Un dels objectius d’esta Sega Gastronòmica és també promocionar la marca Bayo Expert de Nomen Foods, destinada al sector de la restauració d’alta gamma. Es tracta d’un arròs varietat Carnaroli i Carnaroli reserva que es conrea a la finca del Mas Tramontano, dedicada al cultiu de l’arròs des de 1918.
En la jornada participaran xefs de renom i hi haurà fins a 5 cuiners amb estrella Michelin, com Joel Castanyé del restaurant La Boscana (Bellvís), Rafel Múria del restaurant Quatre Camins de Cornudella de Montsant, Fran López dels restaurants Villa retiro i Xerta, Pep Moreno del restaurant Deliranto de Salou o Vicent Guimerà del restaurant Antic Molí d’Ulldecona, entre molts altres cuiners de renom com , per exemple, Carles Gaig que ja va participar en la primera edició del certamen.