Després de la primera volta, que ha servit per assentar-se a la categoria, el Joventut Almassora de les ebrenques Fàtima Fabra i Anna Lizárraga, arranca el segon tram de competició on les castellonenques buscaran estar entre les quatre primeres per disputar la promoció d’ascens. Són actualment cinquenes, a tan sols dos punts de la quarta plaça que ocupa l’Albacete (que té un partit pendent de recuperar) i a tres del tercer, què és precisament el darrer equip que van guanyar aquest cap de setmana, l’Alhama, al que van superar per 2 gols a 0.

D’aquesta primera fase de competició, l’únic error que se li pot atribuir ha estat el de la derrota al camp del coer, el Fermanguín que s’imposava davant les de la Plana Baixa per 2 a 0, en l’única victòria de les canàries en aquesta primera volta. Per contra, la trajectòria que han pogut encadenar a casa on s’han fet fortes amb tres victòries i un empat i sense haver cedit ni una sola derrota en els quatre compromisos que han disputat.

Amb aquests precedents disputaran el primer partit de la segona volta en un derbi de la màxima rivalitat davant el València ‘B’ a l’estadi Antoni Puchades de Paterna aquest dissabte a partir de les 18 hores de la tarda. Al partit d’anada la victòria va ser per a les castellonenques en un final apassionant, quan al temps de descompte marcaven el definitiu 3 a 2, després d’haver estat capaces d’aixecar un 0-1 en contra al primer temps i sobreposant-se a l’empat a dos a falta de tres minuts per al final del partit. Les de la capital del Túria.

Les companyes de Fabra i Lizàrraga, que enguany debuten a la categoria de plata del futbol femení estatal volen seguir fent història i intentaràn fer una passeta més endavant en aquest somni de disputar la promoció d’ascens, molt pendents dels resultats de la jornada que podria acabar amb l’equip blanc-i-negre en places de promoció si poden guanyar i es combina amb la derrota de l’Alhama que es desplaça al camp del segon classificat, el Real Unión de Tenerife, a partir de les 11 del matí de dissabte.