Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria d’Amposta van detindre un home de 28 anys, de nacionalitat francesa i sense domicili conegut, com a presumpte autor del furt d’una embarcació de pesca esportiva que es trobava amarrada al port de Deltebre.

Els propietaris de l’embarcació de pesca, de 12 metres d’eslora, van anar a buscar-la divendres de matinada a l’embarcador del port de Deltebre i van veure que no hi era. Arran de les preguntes realitzades als pescadors del port, van esbrinar que l’embarcació havia estat vista a Sant Jaume d’Enveja, a l’alçada del Mas de la Comandanta. Els propietaris van poder trobar-la al lloc indicat i, quan es disposaven a amarrar-la, van veure que hi havia un individu a l’interior. Ràpidament, van trucar la policia i patrulles dels Mossos i de la policia local de Sant Jaume d’Enveja es van adreçar al lloc.

Els Mossos van detenir l’home per un delicte de furt. Es van fer diverses comprovacions a l’embarcació i, finalment, va ser retornada als seus propietaris.

El detingut va passar dissabte a disposició del jutjat d’instrucció d’Amposta i se li va realitzar un judici ràpid.