En el darrer ple municipal Deltebre va aprovar la proposta de reglament per crear el Consell Municipal de Salut. Un òrgan de participació que estarà format per la ciutadania, representants d’entitats, associacions i col·lectius i professionals de l’àmbit de la salut. L’objectiu és fer una avaluació des de diferents punts de vista de l’actual situació al municipi per implantar millores en tots els serveis i activitats relacionades en la salut.

L’òrgan estarà format per diferents comissions de salut, segons ha declarat Andreu Curto, portaveu del govern municipal, que s’encarregaran de fer una diagnosi, detectar les necessitats del municipi i desplegar un pla de treball perquè la societat deltebrenca sigui el més saludable possible.

Un espai de debat, reflexió i actuació que treballarà de forma directa amb les inquietuds reals de ciutadania i professionals, facilitant la promoció de la formació, prevenció i millora de salut de forma global. L’acció s’inclou dins del Pla de Reactivació Socioeconòmica implantat per l’Ajuntament de Deltebre i que inclou 50 mesures per donar solució a la crisi desencadenada per la COVID-19.