En la vespra del Dia Mundial de l’Eficiència Energètica, l’Ajuntament de Deltebre ha presentat  els dos nous carregadors de vehicles elèctrics semiràpids. Son d’ús públic i gratuïts ubicats davant de l’Ajuntament i al Consell de Riumar. Es tracta d’una donació fruit del conveni amb Renault i Dacia J. Garau. El grup també ha donat dos cotxes elèctrics 0 emissions que l’Ajuntament incorporarà a la flota municipal per a l’ús diari.

 

El grup Renault i Dacia J. Garau va oferir el conveni a l’Ajuntament de Deltebre com una mostra de responsabilitat social i medioambeintal, amb el Delta i amb el municipi de Deltebre. 

L’actuació també forma part de les polítiques ambientals de l’Ajuntament, com la ja bonificació d’impostos per energies renovables i la redacció de l’agenda climàtica, que pretén mitigar els efectes de l’emergència climàtica a nivell social i medioambiental. 

Amb aquesta acció i conveni de 12 mesos amb Renault, l’Ajuntament vol ser un exemple de mobilitat sostenible al territori i convida a tots els veïns i veïnes de Deltebre i visitants, a carregar els seus vehicles als nous carregadors i fer la transició cap a les energies renovables.