Avui hem sabut que Ports treu a licitació el projecte per construir una nova de llotja de peix a Deltebre amb un pressupost de 700.000€. La nova llotja estarà situada al port fluvial de Deltebre  i des d’allà es podrà realitzar la subhasta, la manipulació i la distribució del peix dins del mateix recinte portuari. 

Ports ha anunciat avui la licitació del projecte de construcció de la nova llotja al port fluvial de Deltebre. Des d’allà els pescadors podran realitzar la subhasta, la manipulació i la distribució del peix i donar millor servei a una flota de 24 embarcacions d’arts menors. El projecte compta amb un pressupost de 700.000 euros i s’iniciarà durant el mes de juny.

 

 

 

 

 

El projecte preveu fer tres espais diferenciats amb un espai per a la recepció del peix, la zona per a l’activitat de la subhasta i els espais annexos i un tercer espai administratiu amb oficines i sala de reunions per a la Confraria. També es preveu fer un circuit perquè els visitants puguin veure la subhasta del peix i un bar-restaurant des d’on es podrà promocionar el turisme gastronòmic i la cultura marinera amb vistes de la desembocadura de l’Ebre.

Chacon també ha volgut agrair les facilitats i la inversió per part de la direcció general de Ports i a l’alcalde de Deltebre per la implicació perquè els pescadors puguin estar més a prop de les barques amb la nova llotja de peix.