El centre, que durant anys va funcionar com a sala polivalent del municipi acollint sessions de teatre, cinema, concerts i fins i tot bodes, va haver de tancar portes al 2014, ja que no s’adequava a la normativa vigent.

I per a tornar a reobrir  el saló Parroquial ha calgut reformar de forma integral l’espai, una reforma que s’ha fet en 3 fases diferents i que ha tingut un cost de 125.000 €. A més de les aportacions que ha fet la Diputació de Tarragona i el suport de l’Ajuntament de Deltebre, des de la parròquia s’han organitzat també diferents campanyes de finançament per a la reforma del Parroquial, entre elles, un apadrinament de butaques per a completar l’equipament interior del centre. Després de cinc anys d’obres, el saló reobrirà este dissabte, i la inauguració que serà demà a les 12 del migdia comptarà amb la presència del Bisbe de Tortosa, Enrique Benavent.

Tot plegat ho explica mossèn Joan Guerola, rector de la Parròquia Sant Miquel:

Les obres de reforma del parroquial van iniciar-se al 2017 i s’han fet en tres fases diferents. L’última, s’ha centrat en completar la part escènica.