La Junta Rectora de la Cooperativa Olivarera de Camarles, en relació amb la notícia apareguda dies enrere en alguns mitjans de comunicació, on es fa referència que s’ha subhastat la nau de l’entitat, vol deixar expressa constància que aquest immoble continua sent propietat de la Cooperativa.

Per tal solucionar el deute reclamat per l’entitat CAIXABANK, S.A. a través del Jutjat de 1ª Instància nº 3 de Tortosa, la Junta Rectora seguint les instruccions de seu advocat,  va fer les gestions oportunes per tal de satisfer el deute reclamat, abans que tingués lloc la subhasta.

Donat que el tràmit de subhasta s’activa electrònicament, el sistema no va detectar l’ingrés al compte del Jutjat dels diners reclamats a temps per deixar-la sense efecte. Lamentem que aquesta circumstància hagi estat aprofitada una vegada més per algun grup del municipi, amb l’objectiu de generar confusió i malestar entre els cooperativistes.

Els serveis jurídics de la Cooperativa Olivarera de Camarles han treballat per resoldre aquest malentès i que es declare nul·la la subhasta. Reiterem que la informació facilitada als mitjans de comunicació no és certa, ja que la nau ni s’ha subhastat, ni ha sortit mai del patrimoni social.