PLE MUNICIPAL | 29 d’octubre de 2020, Ple de l’Ajuntament de Camarles en sessió ordinària, a les 13.00 hores, sota el següent:
ORDRE DEL DIA
1.- Aprovació actes anterior de data 22/05/20 i 23/07/20.
2.- Dació de compte dels decrets de la Presidència del núm. 166 al núm. 236 de
2020.
3.- Proposta "Conveni marc de col·laboració entre el Servei Català de Trànsit i
l’Ajuntament de Camarles, en matèria de seguretat viària"
4.- Proposta "Annex 2 al conveni marc referit a la col·laboració entre el Servei Català de Trànsit i l’Ajuntament de Camarles per a l’adhesió al sistema d’informació i atenció a les víctimes i afectats d’accidents de trànsit a Catalunya del Servei Català de Trànsit.
5.- Proposta "Annex 3 al conveni marc referit a la col·laboració en matèria de controls de velocitat amb aportació d’aparell cinemòmetre a l’Ajuntament de Camarles.
6.- Proposta "Annex 4 al conveni marc referit a la col·laboració en matèria de controls d’alcoholèmia amb aportació d’etilòmetre a l’Ajuntament de Camarles".
7.- Proposta "Annex 5, al conveni marc referit a la col·laboració en matèria de controls d’estupefaents amb aportació de kits de detecció de substàncies estupefaents i material de suport amb l’Ajuntament de Camarles".
8.- Proposta "Annex 6, al conveni marc referit a la col·laboració en matèria d’educació per a la mobilitat segura pràctica entre el Servei Català de Trànsit i l’Ajuntament de Camarles".
9.- Proposta "Annex 7, al conveni marc referit a la col·laboració en matèria d’educació per a la mobilitat segura pràctica amb ciclomotors entre el Servei Català de Trànsit i l’Ajuntament de Camarles".
10.- Aprovació expedient 01/2020 de Modificació de Crèdits mitjançant crèdit extraordinari i suplement de crèdit del pressupost vigent.
11.- Aprovació Provisional "Modificació Catàleg de Masies per incloure una edificació rural existent situada propera a la Torre de la Grandella i corregir la qualificació del SNU que l’afecta.
12.- Moció presentada pel Grup Municipal de la Veu del Poble.
13.- Moció presentada pel Grup Municipal Junts per Camarles i Lligallos.
14.- Adhesió al Manifest municipalista de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem.
15.- Informe de l’Alcaldia.
16.- Proposicions urgents.
17.- Precs i preguntes.
Convocatòria: https://camarles.cat/…/10/06-Anunci-Ple-29102020-1.pdf