La UE Sant Jaume ha preparat per al proper dia 11 de setembre el XXI Torneig Aleví Memorial Josep Lluis Casanova. Un torneig que, per tema Covid i altres circumstàncies, fa 2 anys que no es cel·lebra.

“Veiem necessària la continuïtat d’aquest torneig a fi que no es perdin les bones formes i les bones costums. I, sobretot, el més important: mantenir el record de Josep Lluis, que sempre romandrà a la nostra memòria. Aquest ha estat sempre un dels primers tornejos per obrir la temporada futbolística i no volem que aquesta tradició es perdi”, han assegurat des de la Junta Directiva de la UE Sant Jaume.

Aquest any, participaran uns equips en molt de renom i qualitat com són el Gimnastic de Tarragona, la UE Rapitenca, el  CF Amposta, la UE Jesus Catalonia, UE Jesus i Maria, CF Santa Bàrbara, CF Ascó i l’anfritio la UE Sant Jaume.
S’estima que hi hagi una assistència aproximada d’unes 300 persones, “les nostres instal•lacions estan més que preparades per abarcar tants participants”.

El torneig començarà a les 9 del matí. Es faràn 2 grups de 4 equips, i després de la classificació es duran a terme els partits finals per decidir l’equip guanyador del torneig.