Este dissabte va tornar la Milla Urbana Jeroni Juan de Sant Jaume d’Enveja. On a més de la tradicional cursa, la Unió Atlètica Montsià va organitzar una jornada lúdico esportiva per què els més menuts es puguessen descobrir disciplines esportives com el salt de perxa i les curses de velocitat i tanques.

Es tracta d’un esdeveniment benèfic, ja que tots els beneficis de la jornada van a parar a la Fundació Catalana de l’ELA Miquel Valls. Rogelio Masià, regidor esports de Sant Jaume d’Enveja, va destacar, sobretot, la importància de recuperar les activitats esportives un cop la pandèmia va millorant: “Tornar a nàixer en el món de l’esport perquè estàvem parats per culpa de la covid. Ara recuperem la vida esportiva i tornem a sortir al carrer. És molt important fer esport”.

Els guanyadors de la prova van ser Adelina Daraban i Arnau Blanch i hi van participar un total de 65 persones en diverses categories. Esta ha estat la primera activitat dintre de les Jornades Esportives que organitza la regidora d’esports del municipi. De l’11 de setembre al 24 d’octubre, l’ajuntament, amb la col·laboració d’algunes entitats esportives locals han organitzat diferents activitats i esdeveniments esportius, per tal de fomentar la pràctica d’esport al municipi.