Finalitzava diumenge una pretemporada concidionada pel coronavirus en el si de l’entitat camarlenca, amb un empat a un gol davant el CD Morell que aquesta temporada militarà a segona catalana al subgrup 8 A. Un partit que arrancava amb domini territorial clar dels tarragonins, davant l’equip entrenat per Alberto López que no es trobava gens còmode sobre el terreny de joc. Una situació que es va allargar fins als voltants dels vint minuts quan es podien espolsar de sobre el control dels morellencs i van igualar el joc degut a un canvi tàctic introduït pel tècnic camarlenc. Durant la primera fase del partit “no podiem fer una bona pressió sobre la sortida de pilota d’ells i fruit d’aquesta dinàmica, una pèrdua de pilota nostra originava l’acció del gol visitant que trencavem arran d’un canvi tàctic per dins que equilibrava la situació i ens permetia arribar amb perill als dominis morellencs tot i que no podiem empatar al descans”, comentava el tècnic del conjunt camarlenc.

Vam parlar al descans d’intentar fer la pressió més alta i ofegar les idees creatives del conjunt del Camp de Tarragona per a intentar tenir un major control de la situació, i vam aconseguir-ho” destacava Alberto López que afegia que “tot i això, al primer minut de sortir dels vestidors una petita errada nostra en defensa va estar prop de costar-nos el segon gol de no ser per una doble bona intervenció del nostre porter Aarón en la mateixa jugada, evitava el gol i ens mantenia dins al partit“. El tècnic camarlenc es mostrava content per l’entrega del seu equip que va anar de menys a més durant el partit “va ser la única ocasió que ens van generar. Vam dominar àmpliament durant els segons quaranta-cinc minuts i vam disposar de quatre o cinc arribades clares per a reestablir l’empat que va tardar en arribar i no era fins a falta de dos minuts per al final del partit que arribava el gol de l’empat”. Alberto ens comentava que “Samu, que havia fet l’1-1, va tenir acte seguit del gol en la jugada posterior la possibilitat de materialitzar la victòria quan una acció a l’interior de la petita no va estar encertat en la rematada que podia haver-nos donat la victòria. Va ser una pena perquè l’equip va creure sempre en que es podia remuntar el partit“.

Després d’haver disputat sis partits, tenint en compte que el que tenien programat per al 21 d’agost davant la visita del CD la Cava es va haver de suspendre per haver estat contagiats de Covid-19 i tindre que fer la quarentena de deu dies a casa, el vagatge ha estat prou positiu saldant-se amb dos victòries davant el Salou a domicili (0-4) i a l’Aube de Jesús i Maria per 4-6, dos empats en el triangular Balcó del Delta davant la Rapitenca ‘B’ (0-0) i davant el Morell (1-1) i dos derrotes, en el partit de festes majors davant el juvenil de preferent del Futbol Formatiu (2-4) on va jugar sense haver iniciat els entrenaments encara un combinat del primer equip i l’equip filial i davant el Roquetenc (0-1) que s’imposava en la dissetena edició del torneig camarlenc Balcó del Delta.

Ara, amb les provatures ja fetes, serà el torn d’obrir la competició federada que s’espera que no sigui com l’any passat i es pugui disputar amb total normalitat. Afronten el primer desplaçament al camp d’un dels màxims aspirants a l’ascens a primera catalana el CD Tortosa, diumenge a partir de les 17 hores de la tarde al municipal Josep Otero.