Camarles ha inaugurat este cap de setmana la nova àrea de caravanes del municipi, que es va estrenar per Setmana Santa, però que no va poder inaugurar-se per les restriccions de la pandèmia de la Covid-19. La inauguració s’ha fet coincidint amb la trobada de l’Associació d’Autocaravanes de Catalunya que ha reunit mig centenar d’estos vehicles, a Camarles.

Des de l’Ajuntament han fet una valoració molt positiva de la trobada ja que servirà per a donar a conèixer l’àrea i poder atreure més adeptes a esta modalitat de turisme. A més, durant el cap de setmana ha incrementat l’afluència de visitants als comerços de la població i als punt d’interès turístic com el Centre d’Interpretació de l’Arròs i la Torre.

La nova àrea d’autocaravanes de la població es va estrenar per Setmana Santa. Des de l’Ajuntament s’han realitzat detalls de condicionament, senyalització i millora de la zona per a l’accés. L’àrea compta amb un servei d’aigua potable, punts d’abocament d’aigües grises i negres, enllumenat i wifi.