El Dertochip de Camarles va aconseguir una meritori empat (3-3-) davant del líder de la Lliga de Futbol Sala de les Terres de l’Ebre, el CFS Roquetes, este passat dissabte.

El Dertochip va rebre al líder en la setena jornada de la lliga Territorial Terres de l’Ebre, al poliesportiu municipal de Camarles, en un partit molt intens amb moltes ocasions per als dos equips. Segons l’equip camarlenc, a la primera partels locals “van estar millor” sobre la pista el que va permetre’ls situar-se en 2-1 al marcador. A la represa, els visitants van empènyer per emportar-se el partit “però els locals estaven molt ben situats en defensa” fins que un gol en pròpia porteria dels camarlencs va empatar 2-2 el partit. La reacció dels locals va fer que es tornessen asituar per davant del marcador però un bon xut dels visitants va posar el 3-3 definitiu.

Amb este empat, el Dertochip Camarles es situa sèptim a la classificació amb 8 punts.

Nova derrota de l’FF Motors

Pel que fa als equips de l’AFS Deltebre, l’FF Motors va encaixar en esta sèptima jornada una nova derrota per 1-4 davant del Toscà i l’equip deltebrenc  és ara novè amb 7 punts. Pel que fa al Marisc  Mediterrani, segon classificat amb 12 punts i 5 partits jugats, ha descansat esta setmana.