Este diumenge, 28 de novembre, es disputarà el primer derbi local d’esta temporada a Deltebre entre entre la UD Jesús i Maria i el CD la Cava, al Grup 1 de la Tercera Catalana. El partit arriba en un bon moment per als dos equips, els dos venen de guanyar els seus respectius partits la setmana passada i porten encarrilada una bona dinàmica de partits des de l’inici de la lliga. De fet, la Cava és ara segon classificat amb 19 punts, quatre més que el Jesús i Maria que és quint amb 15 punts.

Pel que fa al CD la Cava, més enllà de la rivalitat, necessita guanyar el partit per tal de complir el seu objectiu de mantindre’s a la part alta de la taula classificatòria. Per a l’entrenador, Jordi Roca, es tracta d’un derbi molt esperat i confia que es veurà un molt bon partit.

El Jesús i Maria, ve de guanyar els dos darrers enfrontaments davant el Santa Bàrbara i el Godall i en cas de guanyar se situaria a només un punt de la Cava i li permetria aproximar-se als llocs capdavanters de la taula classificatòria. Josep Torres, director esportiu de la UE Jesús i Maria explica que hi ha moltes ganes de derbi entre l’afició.

El derbi UD Jesús i Maria – CD la Cava es disputarà diumenge, 28 de novembre, a les 16 hores al camp municipal de l’Aube – Josep Maria Torres.