El CD La Cava ha guanyat el derbi local del Grup 1 de la Tercera Catalana, en imposar-se 0-1 a la U.E Jesús i Maria. Després d’una primera part molt igualada per als dos equips amb oportunitats clares, sobretot per al Jesús i Maria,  el C.D la Cava va acabar imposant-se amb un gol al minut 87 de Pau Valmaña després de traure de córner.

El gol va posar  punt i final a un derbi intens que va estar marcat pel fort vent, així com també amb per un gran ambient a la graderia i pel bon comportament de l’afició.

L’entrenador de la Cava, Jordi Roca, ha valorat molt positivament la victòria, ja que permet a l’equip blanc i blau mantindre’s ferm al capdavant de la taula classificatòria. Amb esta victòria el C.D. la Cava es manté segon del Grup 1 de la Tercera Catalana, amb 22 punts, a 5 del líder Jesús Catalònia.

Per al Jesús i Maria ha estat una derrota dolorosa, ja que creuen que van ser superiors i almenys haurien d’haver aconseguit un empat. El Jesús i Maria, després de la derrota, ha baixat fins a la sisena posició amb 15 punts.

Aquí poden escoltar la valoració que n’han fet Jordi Roca, entrenador de la Cava, i Josep Torres, director esportiu del Jesús i Maria, al programa el Recapte de Delta.Cat: