Efectius del Seprona de la Guàrdia Civil de Tortosa, juntament amb els agents de la Unitat Regional de Medi Ambient dels Mossos d’Esquadra, acompanyats d’un inspector de Pesca de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya, van muntar operatiu d’inspecció i control en diversos punts del Delta de l’Ebre la setmana passada, els dies 17 i 18 de febrer.

En un d’aquests controls, el Seprona va intervenir 60 quilos d’ostres en un vehicle particular que no disposava de les condicions sanitàries adequades ni tampoc es podia acreditar la seua procedència. Aquesta mercaderia es transportava sense cap classe de control ni etiquetatge.

Seguint amb el control, en aquest cas sobre la pesca d’angula i anguila, es van tornar a realitzar diversos dispositius especials per al control de la pesca de l’angula. D’aquesta manera, es van identificar set persones i es van fer tres inspeccions en comerços dedicats a la comercialització d’aquests productes. Es van aixecar dues actes, una en un comerç de Deltebre i una altra en un comerç de Sant Jaume d’Enveja, per infraccions a la normativa en aqüicultura establerta per la Generalitat de Catalunya.