Del Consell de la Gent Gran formen part 23 persones que representen diferents entitats vinculades amb este col·lectiu , així com també persones reconegudes per la seva trajectòria o influència. A la vegada també s’ha creat una Comissió Permanent que permetrà fer un seguiment més exhaustiu de les diferents qüestions que afecten a la gent gran i al propi consell.

Precisament, en el marc de la constitució del Consell Municipal de la Gent gran es va presentar el resultat d’un estudi entre la gent gran del municipi per detectar casos de soledat. En total han participat 274 persones i d’aquestes, un 16,78% viuen tots sols i soles. Paral·lelament, les enquestes també desgranen altres informacions com el cas de l’ús dels serveis socials o de les entitats com Creu Roja i Càritas.

La nova delegada del Consell Municipal de la gent gran Tere Aloguin, ha epxlicat que hi ha moltíssima feina a fer amb la gent gran al municipi, un col·lectiu que considera que ha estat oblidat fins ara.

Més enllà del Consell Municipal de gent gran, actualment l’Ajuntament de Deltebre compta amb diferents òrgans de debat i de participació sectorials com són el cas del Consell de Riumar, el Consell de Defensa #DeltebreTerritori, el Consell Municipal de les Dones i el Consell Municipal d’Esports. En les propers setmanes també es constituirà el Consell del Sector Primari.