Remsa Memorial ha iniciat la gestió integral del cementiri de Camarles. Durant els pròxims dotze anys, Remsa assumirà el manteniment i la neteja de les instal·lacions, emprendrà la construcció de nous columbaris i nínxols i millorarà l’accessibilitat de l’equipament.

El cementiri de Camarles s’afegix als altres que ja gestiona l’empresa funerària a l’Ebre: el d’Ampostal’Aldea, Sant Jaume d’Envejal’Ampolla i Deltebre.

Les tasques que desenvoluparà Remsa al cementiri de Camarles seran les de neteja de les dependències, els jardins i els carrers de l’equipament, el manteniment i la conservació de les instal·lacions, l’atenció al públic i les inhumacions. També ampliarà l’equipament i millorarà les instal ·lacions.

Les obres més destacades són la construcció de 20 columbaris i 27 nínxols i la millora de l’accessibilitat dels serveis wc per a persones amb mobilitat reduïda. El condicionament del magatzem, la renovació de la façana o la reparació d’algunes infraestructures són altres de les inversions que s’aniran realitzant fins al 2023.

L’experiència de Remsa en els serveis funeraris permet oferir una gestió completa dels cementiris als ajuntaments i prestar un servei de qualitat als ciutadans. El seu gerent, Manel Conesa, destaca que “som conscients de la importància que té per a una població disposar d’un cementiri en òptimes condicions, per això posem a disposició del territori la nostra experiència i professionalitat”.