El passat 26 de febrer de 2022 vam poder viure la III edició del Torneig Petits Herois, organitzant per Aleix Franch, director esportiu dels Avatars Academy. Un torneig consolidat a les Terres de l’Ebre amb categoria Aleví Futbol 7, que ja fa 3 anys que es realitza , en una 1a edició a l’Ametlla de Mar i aquestes 2 últimes a Jesús i Maria.

El motiu d’aquest projecte, és poder recollir beneficis per a la lluita contra el càncer infantil i fer el seu donatiu a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. A més a més, un torneig de renom a les nostres Terres on van participar equips d’alt nivell com: Villarreal CFValencia CFLevante UDCF Damm, CD Castellón, Gavà… entre d’altres.

Aquesta setmana, s’ha pogut conèixer la xifra total aconseguida en aquesta 3a edició, on superar la de la 1a i 2a, i és que s’han aconseguit ni més ni menys que 4.000 euros. Aleix Franch, va fer entrega del xec a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i amb aquesta aportació ja són 9.330 euros els que s’han obtingut en les 3 edicions d’aquest torneig. Aleix, molt content per haver aconseguit aquesta gran quantitat i que el torneig anés superbé, donant les gràcies a tots els col·laboradors i voluntaris per fer-ho possible, ens comenta que seguiran per més per poder continuar ajudant a tots aquests petits valents i transmeten els valors a través de l’esport que tenen als Avatars Academy.