Aquest cap de setmana, s’ha celebrat una nova edició del triatló al municipi de Deltebre. Després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia, aquesta edició ha comptat amb 1400 atletes inscrits d’arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, en la seua intervenció al programa de ràdio El Recapte de Deltacat ha valorat molt positivament l’esdeveniment esportiu, posant en valor Deltebre, com un municipi que es troba en un espai natural «idíl·lic» per a practicar les tres proves que contempla un triatló: natació, ciclisme i atletisme. Bertomeu ha destacat que «des del seu inici, ara fa 7 anys, s’han quadruplicat els participants al triatló de Deltebre i això demostra que s’està efectuant una gran tasca en l’organització i projecció d’aquesta competició».

El triatló de Deltebre s’emmarca dins la Lliga de Triatlons de Catalunya que compta amb la realització de quatre proves en diferents indrets de la geografia catalana. La de Deltebre és la primera d’elles i, com és habitual en aquest esport, comptarà amb una prova de natació, una de ciclisme i una d’atletisme en quatre disciplines diferents: olímpica, sprinthalf i short. Per a facilitar la participació, aquestes es podran realitzar individualment o amb grups de dos o tres persones.