El grup municipal Junts per l’Ampolla ha presentat al Ple extraordinari celebrat el 28 d’abril una moció que recolza la construcció d’un nou hospital que doni cobertura als més de 180.000 habitants que té la regió sanitària de les Terres de l’Ebre. Aquesta moció ha estat aprovada amb els vots favorables dels 11 regidors que formen el Ple de l’Ajuntament de l’Ampolla.

El grup municipal exposa que tot i l’ampliació de l’actual hospital Verge de la Cinta, la construcció d’un nou hospital també és una actuació necessària i imprescindible perquè la ciutadania del territori pugui rebre una correcta atenció sanitària.

Per aquests motius, en la seva proposta reclamen la construcció d’un nou hospital en una nova ubicació que s’ajusti a les exigències actuals, que sigui respectuós amb l’entorn i les persones, que doni resposta a les necessitats de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre i que posi fi als greus problemes d’espai i accessibilitat derivats de l’actual emplaçament de l’hospital Verge de la Cinta. A més a més, insten el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a què presenti amb celeritat el projecte del nou centre sanitari en una ubicació que origini el consens més gran possible als diferents actors del territori ebrenc.