Més de 4.000 persones van acudir al port pesquer de l’Ampolla, aquest diumenge, per tornar a celebrar la Diada de l’Ostra del Delta. Al llarg d’aquesta 30a edició, organitzada per l’Ajuntament de l’Ampolla, es van repartir 2.480 quilos d’ostres del Delta de l’Ebre, és a dir, unes 27.280 ostres, aproximadament.

Durant la XXX Diada de l’Ostra del Delta, es va gaudir de música en viu i les persones assistents van poder visitar l’espai on els restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra d’aquest any van exposar plats d’ostra cuinada dels menús que ofereixen durant aquests dies. “Després d’un parèntesi de dos anys a causa de la pandèmia, fem una valoració molt més que positiva de l’acollida que ha tingut aquesta festa. Des de l’organització estem molt satisfets de la gran assistència que hem tingut, això demostra que l’Ampolla s’ha convertit en un referent gastronòmic en la cuina de l’ostra”, explica Meritxell Faiges, regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla.

XXXI Jornades Gastronòmiques de l’Ostra

Fins al 22 de maig, els amants d’aquest mol·lusc, emblema gastronòmic de l’Ampolla, podran gaudir de les XXXI Jornades Gastronòmiques de l’Ostra. Enguany, s’hi ha adherit 14 restaurants: Bama Restaurant – Beach Club, Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich – Juani, Club Nàutic – Casa Montero, La Barraca, La Pesquera, La Roca Plana, Lo Goleró, Del Mar – Flamingo, Rodamar, Sol i Taperia Lo Típic.