L’Ajuntament de Camarles ha realitzat un seguit de millores al cementiri municipal en el marc de la licitació del servei integral de manteniment del ementiri que s’ha adjudicat a l’empresa Remsa per als pròxims dotze anys.
Les actuacions executades dintre del pla de millora al cementiri 2021/2023 han estat la construcció de 27 nínxols, 20 columbaris i la millora de l’accessibilitat dels serveis WC per a persones amb mobilitat reduïda. A més a més, les tasques que desenvoluparà Remsa al cementiri de Camarles seran les de neteja de les dependències, els jardins i els carrers de l’equipament, el manteniment i la conservació de les instal·lacions, l’atenció al públic i les inhumacions. També ampliarà l’equipament i millorarà les instal·lacions.
El condicionament del magatzem, la renovació de la façana o la reparació d’algunes infraestructures són altres de les inversions que s’aniran fent fins al 2023.
L’experiència de Remsa en els serveis funeraris permet oferir una gestió completa dels cementiris als ajuntaments i prestar un servei de qualitat als ciutadans.