Este dimecres 15 de juny s’ha fet a a Camarles una trobada trobada de Gamers, una activitat organitzada per l’empresa de telecomunicacions Delinternet i que tenia com a objectiu promocionar el món dels e-sports, al voltant dels jocs, la competició Fifa 2022, i també el món dels castejadors i els streamers.

Entre les experiències que van poder gaudir els participants destaca el fet de poder jugar al VR Beat Saber, una de les tendències del moment en l’esport virtual. També es va organitzar una competició de Fifa 2022, amb una emocionant final a 3.  La trobada de Gamers va permetre també als participants posar-se a la pell dels castejadors professionals i narrar els partits, així com fer una retransmissió en directe per Twitch i conèixer els diferents elements per a fer una sessió d’streaming.

Joan Forés, del departament de Comunicació i Marketing de Delinternet ha valorat molt positivament la trobada que ha dit està emmarcada “en un projecte molt més ambiciós que estem dissenyant de cara al futur amb una trobada de gamers de totes les terres de l’Ebre i incentivar tot aquest món”.

Des de Delinternet destaquen que el fenomen del gaming arrossega  milions de persones   tot el planeta, i també és un fenomen a les Terres de l’Ebre on persones de totes les edats que troben en el gaming una forma d’entreteniment i connexió social que s’articula mitjançant jocs cooperatius en línia.