Un total de 195 participants van prendre part en la Cursa Nocturna del Balcó del Delta, organitzada per l’Ajuntament de Camarles, cinquena puntuable per al Circuit de la Running Series Terres de l’Ebre, en les modalitats de 5 i 10 quilòmetres. La prova va celebrar-se dissabte, 18 de juny.

En la prova llarga de 1oK, la victòria va ser per a Llorenç Sales amb un temps de 32’14”, en sènior masculí, mentre que la victòria femenina va ser per a l’atleta sénior d’origen italià i resident a Barcelona, Giulia Rigodanza, que va imposar-se amb solvència amb untemps de 39’25”.

En la cursa de 5 quilòmetres,la victòria va ser per a l’atleta sub-18, del CA Ascó, Axel Zarranz, amb un temps de 17’40”, en categoria masculina i Ruth Martí, sub-23, va ser la més ràpida de les participants femenines, amb un temps de 20’50”.

A més de les curses de 5k i 10k,  també es van disputar amb molt d’ambient i acceptació les curses infantils, amb participació dels atletes més petits.