Ja és oficial. El primer equip de la UD Jesús i Maria és equip de la Segona Catalana després de fer-se efectiva la renúncia a la categoria de la Floresta per problemes econòmics. L’equip ha rebut la comunicació oficial per part de la Federació Catalana de Futbol que ha comunicat també a la Junta directiva que haurà de jugar la primera fase al subgrup del Camp de Tarragona, ja que amb la renúncia de la Floresta ha deixat descompensat el grup de la segona catalana amb 11 equips ebrencs i 9 del camp de Tarragona.

Cal recordar que el Jesús i Maria va quedar segon classificat del grup 1 de la Tercera Catalana obtenint el millor coeficient dels segons classificats dels diferents grups de Tercera, el que li ha permès ara ocupar ara la vacant que deixa la Floresta al subgrup tarragoní.

La noticia de l’ascens ha estat molt ben rebuda pel Jesús i Maria que considera l’ascens un “premi” a la trajectòria ascendent de l’equip esta passada temporada, al bon treball i el bon ambient del vestidor. A més, l’ascens beneficiarà també de rebot a l’equip filial que podràs ascendir a la Tercera Catalana, ocupant la vacant que ha deixat el primer equip.

Festa de final de temporada

El Jesús i Maria podrà celebrar l’ascens en la festa de final de temporada que se celebrarà este dissabte 25 de juny a les instal·lacions esportives Josep Maria Torres. La festa s’iniciarà a partir de les 21.00 hores amb un sopar de germanor i haurà foodtrucks amb menjar i begudes i hi haurà també les actuacions de Miquel Rullo i DJ Garci.