L’Ajuntament de Deltebre ha denunciat a través de les xarxes socials aquest dilluns una agressió homòfoba que van sofrir dos joves del municipi la nit de Sant Joan. El consistori ha condemnat i rebutjat qualsevol agressió “per motius de gènere i orientació sexual”. Els dos joves ho han denunciat als Mossos d’Esquadra.

Segons el diari digital Aguaita.cat, una parella i un company van sortir a divertir-se a una discoteca de Deltebre i un home alt i corpulent va abraonar-se contra ells quan aprofitant una visita al lavabo, les víctimes havien intercanviat unes paraules que evidenciaven la seua relació sentimental.

Segons reporten els informes mèdics les víctimes van sofrir contusions, alguna fractura òssia, hemorràgia, nervis, mal de cap.

Els dos homes van rebre assistència mèdica i un d’ells té fractura òssia al peu. Foto: Cedida

Contusió a l’ull d’un dels homes agredits. Foto: Cedida

Afirmen que a la sala de ball havien preferit no donar-se massa mostres d’afecte tot i que son parella, precisament per evitar “cridar l’atenció”.

El proper dissabte 2 de juliol , l’Ajuntament de Deltebre organitza un acte on reivindicarà una societat plural i lliure d’agressions homòfobes.