L’Ajuntament de Deltebre ha condemnat amb fermesa l’agressió homòfoba que van patir una parella la passada revetlla de Sant Joan en una discoteca del municipi. 

Els dos homes van requerir assistència mèdica i presenten diverses contusions a la cara i a tot el cos i un d’ells té un peu trencat. Segons publica el digital Aguaita. Cat, l’agressió es va produir dins del local quan esta parella es trobava al lavabo i després d’haver intercanviat mostres d’afecte entre ells. Un home se’ls va abraonar i va començar a colpejar-los i després se li va unir un altre home. La pallissa es va allargar uns deu minuts segons denuncien a Aguaita.Cat els dos agredits i lamenten que la gent que hi havia no va fer res per a impedir-ho. Arran de l’agressió van acudir al lloc dels fets els Mossos d’Esquadra i la Policia Local i els dos homes van requerir assistència mèdica al cap de Deltebre primer i a l’Hospital Comarcal d’Amposta després. Els dos homes han denunciat el cas als Mossos d’Esquadra.

Davant esta agressió homòfoba, l’Ajuntament de Deltebre ha assegurat a través de  les xarxes el seu rebuig a qualsevol agressió per motius de gènere i orientació sexual com la patida per estos dos homes durant la revetlla de Sant Joan. L’alcalde de Deltebre, a més a més s’ha posat a disposició dels dos agredits en tot allò que els puguen ajudar: “Condemnem i rebutgem enèrgicament l’agressió homòfoba que han patit dos veïns del municipi durant la revetlla de Sant Joan en un local d’oci nocturn de la població. Com bé ells saben, estem a la seva plena disposició”.

També ERC-Més Deltebre ha lamentat i condemnat els fets: “les agressions homòfobes són una violació dels drets humans fonamentals i una temptat contra la llibertat,la dignitat i la integrat física i psíquica d’altres persones”. A més  han mostrat també el seu suport a les víctimes.