Delta.cat inicia la temporada d’estiu amb una programació fresca i entretinguda pensada per acompanyar-vos en les vostres vacances. Així, des d’aquest dilluns, 11 de juliol i fins el pròxim 2 de setembre, a través dels dials de la 107.6 i la 91.1 de la FM i també a través d’internet, a la web de Delta.cat, podreu seguir-nos i escoltar:

El Recapte d’estiu, el magazine en directe més fresc del territori amb entrevistes, seccions i música, de les 12.00h a les 13.00h hores, amb redifusió a les 15.00 i 21.00 hores. El programa comptarà al llarg de l’estiu amb les veus de Diana Mar, Leonor Bertomeu i Teresa Gómez.

Obert per vacances, de 9.00h a 11.00h, programa produït per la Xarxa de Comunicació Local amb la participació d’emissores de tot Catalunya i que ens ajudarà a situar el delta de l’Ebre al mapa.

A més a més, com sempre podreu seguir l’actualitat als butlletins informatius per estar al corrent de tot el que passa al Delta i a les Terres de l’Ebre. També podreu estar connectats a l’actualitat amb els butlletins horaris de la Xarxa i amb el Nex Migdia