Este passat cap de setmana es va disputar a Blanes la Copa d’Europa de Twirling 2022 en la que han participat un total de 14 atletes de Deltebre, 6 per part del Club Twirling Deltebre i 8 per part del Club Twirling la Cava. Les atletes han format part de l’equip espanyol de la FEBD i a la competició hi han participat un total de 16 països. En total les atletes de Deltebre s’han emportat 8 medalles de la Copa d’Europa

Eric Queral, campió d’Europa

En el marc de la Copa d’Europa 2022 Eric Queral del Club Twirling Deltebre es va proclamar  campió d’Europa de Solo dos Bastons, en categoria Sènior Elit Masculí. A més Eric Queral es va proclamar també subcampió d’Europa en Solo 1 Bastó. També cal destacar la segona posició de Laia Díaz (Twirling Deltebre) en Solo 2 Bastons, categoria adult, la segona posició de Pau Enciso  (Twirling Deltebre)en Freestyle júnior i la tercera posició de Laia Díaz en Freestyle Senior.

Per part del Twirling la Cava cal destacar la tercera posició aconseguida per Paula Mengual en Solo 1 Bastó i la tercera posició de Noa Franch i Paula Aliau en Solo 2 Bastons.