Ja es poden adquirir les entrades per als concerts de la 7a edició de DeltaChamber Music Festival, que tindran lloc del 25 de juliol al 7 d’agost, en 5 municipis de les Terres de l’Ebre, amb la iniciativa d’apropar la música de cambra d’alt nivell a diferents indrets del territori. Espais singulars d’Amposta, Ulldecona, Tortosa, Flix i Deltebre, seran el teló de fons d’un programa exquisit que anirà a càrrec d’un elenc d’11 músics de prestigi internacional, acompanyats de 5 joves músics talentosos.

Sota el tema “Fantasia”, el festival proposa un repertori per deixar volar la imaginació amb la fantasia, una forma de composició del món de la música clàssica i de cambra marcat per un caràcter improvisatori, tal com es veurà en la trentena de concerts que s’oferiran entre els concerts centrals, els concerts individuals i els concerts DeltaChamber al Territori.

En el cas de Deltebre, el Festival arribarà el dissabte, 30 de juliol, a la Finca de Bombita amb un concert de maridatge de música, natura i pintoresca arquitectura. Més informació del concert aquí.