Les platges de la Bassa de l’Arena, de la Marquesa i de la punta del Fangar de Deltebre i les platges de Cala Maria i del Baconé  de l’Ampolla han rebut el distintiu de Platges Verges que atorga Ecologistes en Acció.

L’entitat ecologista atorga este distintiu  a aquelles platges que tenen una importància cabdal en la preservació de la biodiversitat natural, amb l’objectiu de valorar, des del punt de vista ecològic i de preservació del medi natural, els esforços de municipis i entitats per mantenir les platges dels seus termes municipals lluny de la massificació i alteració, tant urbanística com humana, del seu entorn natural.

L’acte d’entrega dels distintius va tenir lloc este dillluns 18 de juliol a la seu del Col·legi de Periodistes de les Terres de l’Ebre, i per part de l’Ampolla va recollir el reconeixement l’alcalde Francesc Arasa, i en el cas de Deltebre, el distintiu el va recollir el tinent d’alcaldia de Deltebre Sostenible, Kilian Franch.

Les platges de les Terres de l’Ebre guardonades amb el distintiu Platges Verdes han estat les següents:

Alcanar – Timbes del Sol de Riu i Aigua moll de Sol de Riu.

La Ràpita – Platja del Trabucador.

Deltebre – Bassa de l’arena,  Marquesa i Punta del Fangar.

L’Ampolla – Cala Maria i platja del Baconé.

L’Ametlla de Mar – Estany Podrit, Torrent del Pi, Platja de Santes Creus, Cala de La Llenya, Caleta del Cap de l’Àliga, Platja de l’Illot i Platja de Port Olivet.