TeatreBarcelona, la revista digital d’arts escèniques de referència a la ciutat de Barcelona, ha donat el tret de sortida a una nova edició dels Premis TeatreBarcelona. Un certamen, que compleix cinc anys de vida, i en el qual el públic reconeix les millors propostes i els millors professionals de l’escena que han passat per la cartellera barcelonina durant la temporada 2021-2022.

Entre els nominats en l’edició d’enguany destaca GOLD, l’ultim espectacle del ballarí i coreògraf Roberto Olivan, que es va estrenar el passat 1 d’abril al Mercat de les Flors de Barcelona. Es tracta d’una creació de dansa contemporània per a quatre intèrprets, amb música original del compositir italià Riccardo Nova i interpretada en directe pel grup musical Icarus Ensemble.

Els usuaris del portal d’arts escèniques podran votar als guanyadors a través de la web TeatreBarcelona.com fins al 12 de setembre. Els premiats es doanran a conèixer el 27 de setembre en un nou format especial que s’anunciarà ben aviat i que s’emetra a través de les xarxes socials.

GOLD és una producció de ROPA / Robertyo Olivan Performing Arts, amb la coproducció del Mercat de les Flors, L’OBRADOR Espai de Creació, Icarus Ensemble (Itàlia) i amb el suport de l’ICEC/ Departmanet de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Auditori Felip Pedrell – Ajuntament de Tortosa, la Regione Emilia – Romagna (Itàlia), ATER Fondanzione, Casa Ricordi (Itàlia) I l’Insituto Italiano di Cultura di Barcellona.