El Handbol Club Ampolla va començar aquest dilluns els entrenaments de pretemporada, per preparar els pròxims amistosos, amb l’objectiu d’afrontar amb garanties la nova aventura que suposa el seu debut a la Primera Catalana de l’handbol femení, després del brillant ascens assolit en la passada campanya.

La plantilla que dirigirà el nou tècnic Agustí Calbet, disputarà el primer partit de preparació a Sant Joan Despí, on tindrà com a rival al sènior B, nou equip de Lliga Catalana. Tot un repte per a l’equip en el seu primer assaig.

En el Club Handbol Ampolla s’han produït les novetats d’Agustí Calbet, experimentat tècnic que arriba procedent de l’Handbol Ascó, per substituir a Joan Curto, i de les jugadores Mireia Ferre, última de les incorporacions, una jove pivot de 18 anys que estava a les files de l’Handbol Amposta, i la portera Helena Piñol (CH Amposta), Judit Calbet (CH Ascó) i Maria Folgueras (HC Perelló). Continuen de la passada temporada Olímpia Colomines, Patri Cao, Yaiza Ferré, Cristina Tortajada, Andrea Garcia, Aina Zaragoza, Emma Vicente, Fanny Caballé, Sandra Pallarés i la portera Lluïsa Hierro, que configuren una plantilla amb catorze membres disponibles.

Font:Ebresport