El Jesús i Maria va guanyar en la segona jornada de la segona catalana, subgrup 6A, amb una victòria èpica i en l’últim sospir, per 3 a 2 al Morell. Es tractava del primer partit com a locals en la nova categoria i era molt important per als blanc-i-rojos estrenar-se amb els tres punts.

El partit va començar amb joc alternat entre els dos equips, amb un CD Morell més intens que dominava el joc, mentre que els partidalencs els costava entrar al partit. El 0-1 va arribar per mitjà de Sori que va agafar l’esquena a la defensa local, després d’una sortida de porteria. Minuts després, Salva feia l’1-1 quan finalitzava una jugada combinada a passada de Toni Calafat. Abans de la finalització de la primera el mateix Sori feia l’ 1-2 a conseqüència d’una jugada combinada de l’equip visitant.

A la represa l’equip de Lluís Fornés va fer un pas endavant i es va fer amb el domini del partit. Al minut 65 Ivan Vidal no va poder transformar un penal que va aturar el porter visitant. Els locals seguien assetjant la porta visitant i fruit de la insistència, Gabri va empatar el partit amb una rematada de cap al segon pal. Els partidalencs seguien insistint i Joab va posar el 3-2 definitiu amb una jugada assistida per Ivan Vidal.

“Gràcies a l’afició per ajudar-nos a creure i a fer possible la victòria contra un CD Morell que ha fet un autèntic partidàs”, ha assegurat Josep Torres, coordinador del primer equip del Jesús i Maria.

El pròxim cap de setmana comencen la tercera i la quarta catalana

El cap de setmana vinent, el CD la Cava i el Jesús i Maria B començaran la lliga a la Tercera Catalana. A la quarta, també ho faran el Sant Jaume i el tercer equip del Jesús i Maria, que enguany debuta, assolint d’esta forma una fita història per la club de tenir 3 equips amateurs en competició. Un rècord també al futbol del país.