Demà dissabte 8 d’octubre es farà l’acte de lliurament dels XXV Premis Literaris Terra de Fang. Serà en un acte a les 19.00 hores al Centre Fluvial del Delta. L’edició d’enguany ve marcada per un important canvi en les bases de la convocatòria per tal d’impulsar i professionalitzar el certamen literari.

LA principal novetat dels XXV Premis Literaris Terra de Fang és el canvi en les bases, l’augment de dotació dels premis fins als 1.000 euros i el fet que l’editorial Onada Edicions publicarà l’obra guanyadora del premi de Narrativa breu i la guanyadora del premi de Poesia. Segons ha explicat la regidora de Foment Cultural de l’Ajuntament de Deltebre, Anna Giménez, en esta primera edició s’han rebut un total de 47 treballs, 19 en la categoria de narrativa breu i 38 en la de poesia. Pel que fa a la categoría d’autor local, no hi ha hagut cap proposta presentada.

Anna Giménez, ha volgut destacar, que en el marc d’aquest 25è aniversari calia un punt d’inflexió per rellançar els premis:

Pel que fa a l’acte de lliurament dels Premis Terra de Fang serà este dissabte 8 d’octubre a les 19.00 hores al Centre Fluvial del Delta i l’acte comptarà amb la participació de l’escriptora ebrenca Maria Climent i també amb l’actuació musical de Menut.