El Jesús i Maria ha ensopegat al camp de la Pobla de Mafumet B d’on dissabte es va emportar una contundent derrota per 4-0.  Amb este resultat els de la Pobla s’han situat segons a la taula classificatòria per davant dels partidalencs  que ara són tercers amb 13 punts.

Els primers 25 minuts van ser de domini altern i amb arribades a les dues àrees,  però sense concretar en claretat, fins que els de la Pobla es van avançar en el marcador al minut 28 fruit d’un mal refús de la defensa blanc-i-roja. Tot i això el partit va continuar en la mateixa dinàmica i a les acaballes de la primera part, amb una jugada quasi bé calcada al del primer gol s’ establia el 2-0 al marcador.

A la represa, l’equip partidalenc va sortir a per totes i va disposar de tres ocasions clares per a retallar distàncies, dos d’elles estavellades al travesser. Tot i això l’equip ho va continuar intentant i la Pobla se’n va aprofitar per sortit a la contra, dos de les quals van acabar en gol. Per las partidalencs els dos últims gols s’haurien fet “en posició més que dubtosa”.

Esta pròxima jornada el Jesús i Maria rebrà a casa el Roda de Barà.