Aquest dissabte 19 de novembre, a partir de les 11 hores, al Centre Fluvial del Delta, el govern municipal de Deltebre ha organitzat un taller participatiu per a joves entre 16 i 30 anys per a sumar propostes per al Pla Local de Joventut de Deltebre.

El taller comptarà amb una primera part en la qual es durà terme la recollida de propostes; un vermut i una segona part, en la que quatre joves del municipi: Albert Pagà, “Berti“, comunicador i creador de continguts; Nerey Casanova, dedicada al sector turístic i DJ Techno; Roger Garrigós, empresari i creador d’experiències, i Aleix Zaragoza, CEO de l’empresa IPM dedicada a la Comunicació i la publicitat empresarial, aportaran la seva visió sobre experiències pròpies que els han fet créixer i evolucionar com a persones i professionals. Andreu Curto, regidor d’Atenció i Participació Ciutadana de Deltebre ha explicat a Delta.cat que “aquestes experiències tenen per objectiu permetre un espai de reflexió sobre possibles propostes per millorar la qualitat de vida dels joves i el seu desenvolupament vital”. Així, el pla preveu desenvolupar i planificar un conjunt d’accions a mitjà termini que permetin mostrar a la joventut del municipi, que “Deltebre és un poble amb futur per a ells” ha explicat el regidor.

D’altra banda, Curto, ha insistit en el fet que les accions previstes a hores d’ara per implementar el nou pla de joventut de Deltebre segueixen una línia continuista que parteix de l’anterior pla de joventut local, l’anàlisi del qual ha permès detectar mancances i fortaleses.