El pròxim dimecres s’estrena una nova edició del programa culinari català ‘Joc de Cartes’. Aquest cop, és el torn de la comarca del Baix Ebre per on Marc Ribas s’endinsarà per les poblacions de Tortosa, l’Ametlla de Mar i Deltebre en cerca de conèixer i degustar quatre propostes gastronòmiques informals i autentiques. L’objectiu és trobar el millor restaurant informal de la comarca.

Segons explica TV3, al seu text promocional del programa, se centra en el primer terme, visitar la localitat costanera de la Cala on visitaran La Tasca de Sant Jordi, el restaurant que la Susana Teresa Lees acaba d’obrir en una urbanització residencial amb la intenció de crear un espai familiar i divertit.

Seguint el camí per les Terres de l’Ebre arribarà a la capital de la comarca, Tortosa, allí descobrirà el restaurant ‘Els Banys’ que el Gerard Riera va decidir obrir per poder oferir el que ell, com a client, no trobava enlloc. A més, a la capital farà dues degustacions, a banda de ‘Els Banys’ també descobrirà l’encant de la ‘Tasca Bohèmia’ que la Mari Lozano fa més de quaranta anys va decidir obrir les portes. En aquesta petita tasca, es continua cantant la carta i fent el comptes de memòria.

El recorregut es completarà al cor del Deltebre amb ‘Lo Raconet de Fermín‘, on la seva propietària la Yolanda Morelló prepara la cuina tradicional i deltaica que va aprendre de ben petita al restaurant de la seva mare.

Qui s’emportarà els 5.000 euros i aixecarà el títol del millor restaurant informal del Baix Ebre? I qui guanyarà el Plat Estrella del programa que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats? Tot es decidirà el proper dimecres dia 30 de novembre a partir de les 22.05 hores a la Televisió de Catalunya, TV3.