El pròxim 6 i 7 de desembre arriba la tradicional Festa de la Segregació a Camarles que enguany el municipi celebra els 44 anys. L’acte s’inaugurarà el dimarts 6 amb una xocolatada infantil a les 11.00 h a càrrec dels Quintos d’aquest any a la coberta 1 d’Octubre.

El dimecres 7, començarà amb la sortida al bou capllaçat a les 10.30h del matí. El recorregut s’iniciarà del Pavelló Poliesportiu, seguirà per la carretera Camarles – Lligallos passarà per la carretera La Granadella (els pinets), el carrer Urgell i tornarà al lloc de sortida, el Pavelló Poliesportiu. Simultàniament, el Centre d’Interpretació de l’arròs ‘La Torra’ rebrà a les autoritats per a inaugurar la festivitat. Al llarg del dia es podrà gaudir de la missa a l’ermita de Sant Marc a la Granadella i el concert de la coral Sant Jaume Apòstol al Centre d’Interpretació de l’Arròs. De cara a la tarde, es faran bous al carrer i un bou embolat a càrrec de la ramaderia ‘Germans Príncep’.

El dia 8, s’inaugurarà la 15a edició del Mercat de Nadal a la plaça del Mercat de Camarles. El mercat acollirà als diferents comerços i paradistes del municipi i del voltant, organitzat per l’Associació de Comerç i Serveis de Camarles i Lligallos. La Festa de la Segregació finalitzarà amb la visita del Pare Noel al mateix mercat.